Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Valita

In het label van jouw jurk hebben we natuurlijk de wasvoorschriften al beschreven maar om het nog makkelijker te maken, hebben we ze even onder elkaar gezet. Je hebt een prachtexemplaar!

care icons

Handwash: wordt geadviseerd omdat je jurk kwetsbaarder is dan een regulier t-shirt. Daarnaast hebben we veel (fijne!) stof gebruikt en is ze met zorg in elkaar gestikt, waardoor harde bewegingen in de trommel, centrifugeren of uitwringen haar kunnen beschadigen. Veel machines hebben een handwas/fijne was programma, deze is TOP! Dit is het beste was-advies. We begrijpen dat handwas niet helemaal lekker in je dagelijkse planning past ;). Bij voorkeur koud wassen - niet warmer dan 30 graden

Wash inside out: Was je jurk altijd binnenste buiten. Zo heeft de mooiste kant van de stof, de minste bewegingen langs de trommel. De kleuren en vezels behouden zo de beste kwaliteit.

Do not tumble dry: Stop haar niet in de droger maar leg haar op of over het droogrek. Doordat de stof zwaarder is, kan je haar het beste in het midden van de jurk over het rek hangen zonder wasknijpers. Strijk of stoom haar op de laagste stand bij voorkeur binnenstebuiten strijken. 

Deze kleine dingen zorgen ervoor dat ze eindeloos blijft stralen!

Nog vragen? Bericht ons en wij helpen met liefde.