Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Valita

Verzending

De jurken worden wereldwijd verzonden, dus ook als je aan de andere kant van de wereld zit zorgen wij er voor dat jouw keuze geleverd wordt.

Retour

Items gekocht bij Lot Keckeis kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd en je kunt zonder opgave van reden gebruikmaken van je herroepingsrecht. Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht en er voor kiest producten te retourneren, vragen we je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te versturen. Houd de barcode van je verzending bij de hand en volg de stappen op de retourpagina. Enkel via deze procedure kunnen wij producten in ontvangst nemen en verwerken. Zelfstandig of anderszins toegestuurde zendingen worden niet geaccepteerd of verwerkt. 

Verwerking van jouw retour

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling.

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 7,95 zullen bedragen.

Gebruik je in plaats van het online proces liever het standaard herroepingsmodel? Dat mag natuurlijk ook, mits je daar ons voorafgaand van op de hoogste stelt en een bevestiging hebt ontvangen. Maar, we kunnen het sneller verwerken als je het proces op de retourpagina volgt.