Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Valita

Exit toys Loft 750 - Clubhuis Keckeis

Exit toys Loft 750 - Clubhuis Keckeis

Als je me vraagt naar wat ik zelf het leukste speelgoed voor mijn kinderen vind, dan staat een speelhuis absoluut in mijn top 5. Toen de oudste 2 werd kochten we de lage versie, loft300. Nu 6 jaar later en een broertjes en zusje rijker heeft de loft 300 plaats gemaakt voor de loft 750.

Loft750
Niet alleen in de zomermaanden is dit een succes maar ook zeker in de wintermaanden. We hebben hier al meermaals in gekampeerd en de grootste avonturen beleefd wanneer het regent want dat is dit natuurlijk de perfecte schuilplek! Nu ze allemaal oude genoeg zijn en wat hoger kunnen klimmen is dit model (loft 750) het ideale model. Ze klimmen de hele dag door en doordat de vloer van het huis op palen staat die hoog genoeg is voor de oudste kunnen ook zij heerlijk spelen in de zandbak die eronder zit. De glijbaan die bij ons eindigt in het gras kan je aan beide kanten van het huis bevestigen mocht je aan deze kant geen ruimte hebben, zou je hem ook kunnen wisselen. 

Tof vind ik vooral dat hij heel mooi meegaat in onze tuin. Ik vind hem heel gezellig staan, mooie uitstraling en de lampjes die ik aan de buitenkant heb gehangen geven hem een extra gezellige uitstraling.
Bekijk hier de loft 750

Clubhuis inrichting!
Haha jah.. dat kon ik natuurlijk niet leeg laten ;) Vloerkleed om de grond en met kussens tegen de zijwand hebben we een bankje gemaakt. TOP verstop en kampeerplek ook! Bloemenslinger aan het plafond, spiegeltjes en plankje van Xenos aan de muren. Het naambordje en die samen met het picknick setje van Exittoys maken hem af. Clubhuis Keckeis in de achtertuin.

Loft modellen.
Toen ze bij mijn nog wat jonger waren, vond ik de palen van de loft 750 nog net wat te hoog. Daardoor zijn wij begonnen met de de kleinste versie maar(!) er is ook nog een loft 500. Deze palen zitten tussen de 300 en 700 in. Zo hebben ze voor iedere leeftijd, maar ook om mee te groeien, iets passends.
Bekijk hier alle loft modellen van Exittoys

Exit toys is als je het mij vraagt niet alleen maar sterk in het maken van speelhuizen. Al het buitenspeelgoed wat wij hebben en waar hier het meeste mee word gespeeld komt bij hen vandaan. Met recht toppers in buitenspeelgoed!

Vorig artikel Volgend artikel