Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Valita

Plekjes in en rondom de LK Store in Huizen

Plekjes in en rondom de LK Store in Huizen

Wat HEER-LIJK dat je naar de Store komt tijdens ons feestweekend! Het is natuurlijk altijd tof, maar deze drie dagen worden extra genieten. Omdat we weten dat velen ook van ver zullen komen en hier een dagje van willen maken hebben we de leukste, gezelligste plekken in en rondom Huizen voor je verzameld. Want naast de LK store heeft Huizen en de omgeving nog zoveel leuke plekken.

Centrum van Huizen 
Als je vanaf de store richting de grote kerk loopt en rechts afslaat kom je in het centrum van Huizen. Geen zorgen, de kerk zie je direct! De sfeer die er hangt is enorm knus en vanuit hier kan je eigenlijk alles lopen. Wandel ergens een straatje in en je komt de meest knusse plekjes tegen, maar uiteraard vind je aan de hoofdstraat alle winkeltjes die je nodig hebt.

Crêperie 
OEF! Hier hebben ze de lekkerste crêpes in de meest gezellige sfeer. Ook voor de kleinste is dit een feest. Zoet of hartig, alles vind je hier. Voor lunch of gewoon lekker tussendoor.

Markt
Op zaterdag staat door het centrum de markt. Geloof mij… als je van een borrel-avond houdt kan je hier de lekkerste hapjes scoren. Maar wat wij ook geregeld doen is lunchen op de markt. Er staat zoveel dat het een feest is. Mijn favorieten: de Griekse kraam, want alles is daar lekker. De loempia kraam en dan vooral de Vega springrolls! Nomnomnom. 

Vershof
Nu we dan toch helemaal in de borrel avond en eten zitten, dat schreeuwt Vershof. Ik kan ze zien vanuit mijn raam en hier vind je een groentenafdeling die ook zelfgemaakt lekkers maakt, de bakker, de slagerij en Jamie’s de kaasboer. Hier ga ik zelf het liefste het hele rondje rond. Hier staan de liefste mensen met passie en alle kennis om je helpen. Absolute aanraders:

 • Groenten toppers
  • Poké bowls
  • Quiches 
 • Bakkerij
  • Chocolade truffels! 
 • Slagerij
  • Verse grill worst (mijn mannen zijn fan!)
 • Jamie’s kaas
  • Prosecco schepgorgonzola 
  • Truffel gorgonzola
  • Taleggio met truffel
  • Tynjetaler gatenkaas

Chielato’s 
Waarschijnlijk zie je die al nog voor je heb geparkeerd ;) Vanaf de winkel richting kerk en links afslaan. Kan niet missen. Als je daar een ijsje haalt en dan de weg oversteekt loop je rechtsaf, dan aan het einde van de straat links en kom je de grote speeltuin tegen. Top combinatie met kleintjes!

L.A. George
Wil je echt even uitgebreid lunchen op het terras, dan is George een van mijn lievelingsplekken. Zij zitten in Laren, het dorp naast ons en met een paar minuten rijden zit je op een heerlijke plek. Voor kinderen hebben ze een klimrek met schommel die omheind is en voor zowel lunch als borrel kan je hier terecht. Wil je hier eten? Reserveren is aan te raden. Op weekenddagen kan het nog wel eens vol zijn.

Speelpark Oudvalkenveen
Liefde voor dit park! Hier worden kinderen tussen de 2 en ik denk zeker 12 jaar kei blij van. Ik als moeder overigens ook ;) Het is een gigantische speeltuin/mini pretpark middenin het bos. Je hebt een mogelijkheid om hier ook aan het strand te relaxen. Aan te raden is om zelf lekker hapjes mee te nemen, de rij voor het eten is vaak wel lang en er zijn enorm veel heerlijke picknick plekken.

Klimpark Coronel
Voor kids vanaf een jaar of 10 is er in Huizen Adventure indoor Coronel. Een groot indoor klimpark voor echte avonturiers. Ook hebben ze een escaperoom, kan je lasergamen, karten glow-golf spelen. Check van te voren wel even de beschikbaarheid. Ook niet alleen voor kids want ook de ouders kunnen mee in de route! Vraag het team voor alle mogelijkheden.

Heide
Nog voor je Huizen bereikt, rij je over de heide. Het is werkelijk prachtig hier. De schapen en koeien lopen hier door de omgeving en dit is een van mijn favorieten plekken om te wandelen. Je kan hier gratis parkeren op een van de terreinen die je moeiteloos zal vinden. Als je echt even de rust wil opzoeken, is dit de aller fijnste aanrader.

Grand cafe t’ heertje
Hele leuke plek voor lunch of diner. Fijne kaart, gezellige sfeer. Heerlijk na tafelen hier.

 

 

Flightdek
Het trampoline park is gebouwd in een oude kerk. Een van onze leukste uitjes. Dit zit in Hilversum (dus hiervoor moet je wel terug de auto in) maar wij zijn nog nooit zo een mooie trampoline hall tegen gekomen. Let op dat er een minimale leeftijd is en er peuter/kleuters momenten zijn. Alle informatie kan je vinden op de website.

Naarden Vesting
Prachtige plek om doorheen te wandelen en het vestingmuseum te bekijken. Drankje bij de turfloods of een hapje bij het Arsenaal. 

Parkeren in Huizen
Vrijwel overal kan je gratis parkeren. Let op dat veel ook een blauwe zone is. Je parkeert voor 2 uur gratis, zolang je die kaart niet vergeet neer te leggen. Voor de LK Store zit garage AH Lindenlaan en naast ons zit garage Keucheniusstraat. In beide is een ruime parkeergelegenheid. Maar ook rondom de Store en rondom de kerk zijn er meer dan voldoende parkeerplekken. Op zaterdag kan het hier drukker zijn dan de andere dagen. Voor de ijssalon is ook een ruime parkeergelegenheid. Eigenijk vind je altijd wel een plekje.

Toilet
Omdat we deze 3 dagen alles goed willen organiseren hebben wij achter in ons magazijn alles op volgorde en namen liggen. Hierdoor kunnen we het toilet bij ons niet beschikbaar stellen. Wij zijn extreem zorgvuldig met ieders informatie en vragen begrip hiervoor. Met liefde wijzen we je de weg naar de dichtstbijzijnde plekken waar dat wel kan en die niet te ver bij ons vandaan zijn :)

 • Hema
 • Bakkerij Bart
 • Crêperie

 

Vorig artikel Volgend artikel