Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Valita

Tips in en rondom Almere!

Tips in en rondom Almere!

Speciaal voor alle lieve bezoekers die een dagje Almere komen voor onze pop up store!

Aller eerst, ik vind het echt waanzinnig tof dat je onze kant op komt! Het is oprecht een meisjesdroom die ik voor eventjes mag neer zetten en ik sta echt te springen om je met heel veel liefde te ontvangen! Dit weekend zal er ook een modeshow zijn door het centrum van Almere waar alle kleding winkel hun kunst zullen tonen op modellen pal voor hun winkel. Ook wij doen mee! Ook zag ik dat ze net weer alle kerstversiering hebben opgebouwd en het centrum weer tot een sprookje is omgetoverd!

Omdat je er wellicht een dagje Almere van wil maken heb ik de leukste plekjes onder elkaar gezet. 

 

LK POP UP STORE 

Binnenwandelen in de hele sfeer waar wij zo gek op zijn, ik help je met onwijs veel liefde aan jouw jurk/oufit voor de feestdagen en daarna! Een zee vol bloemen, pracht tafel waaraan je liefde ontspannen kan wachten of door de zwevende bloemen kan kijken naar jou, zithoek voor de kleinste waar ze hun eigen kleding op papier kunnen ontwerpen. Alle kleding zal met een (kleine) voorraad aanwezig zijn zodat je kunt passen en wisselen. Maak foto’s bij de photowall die ze gelijk voor je print en je direct mee naar huis kan nemen en in de winkel zullen we ook verschillende schoenen hebben staan ter inspiratie om volledig feestdagen klaar, met LK tas de deur uit te wandelen! Maar voor je de deur uit wandelt, wil je een berichtje schrijven in ons gastenboek? Mijn waardevolle herinnering op papier.

Ik kan niet in woorden vertellen hoe onwijs veel zin ik heb om je te mogen ontvangen!

Adres: Schutterstraat 3. Naast G-star en Bagels en beans. Parkeren kan je het beste in de krakeling garage.
Webshop LK

Kaky, ab-so-luut Kaky
Zij zitten precies tegenover ons en zijn met recht de leukste woonwinkel van het centrum. Sterker nog, ik heb ons plekje te danken aan hen! Dit pand is eigenlijk hun showroom. Ik kom hier zelf heel heel graag en zij staan gegarandeerd altijd als ik in de stad ben in mijn stories. De aller mooiste kaarsen? Hebben zij! Maar ook die pracht koffie mokken met gouden oor hebben ze allemaal in de winkel staan. Extra leuk is dat ze cadeautjes altijd kei mooi inpakken, die kunnen zo door onder de kerstboom. Groet ze dit weekend met een heleboel liefs van de overkant!
Webshop Kaky

Rituals!
Een die ik altijd bezoek. Waarover ik je waarschijnlijk weinig hoef te vertellen omdat je ze ongetwijfeld kent. Loop je de deur uit, zie je de direct rechts van ons

Ijspressi
Kom je met kindjes? Of ben je zelf helemaal ijs of koffie gek? Ijspressi is jouw plek. Ze zitten op de grote markt en hier komt ook dat lekkere Oreo en kletskop pindakaas ijs vandaan. In de winter zijn ze meer op de wafels gefocust.. met aardbeien slagroom en chocolade vind volgens mij niemand dit erg ;)
Ijspressi kan je vinden op de grote markt.
Website Ijspressi

Villa chocolade
Bonbons om een kilodoos van aan te schaffen en een goede film aan te zetten. Mij zul je niet meer horen en als je dan een doosje gaat halen? Vergeet de butterscotch niet…
Tegenover Hema.

Friet affairs!
Patat gek? Op het plein pal voor onze winkel vind je in de ronde koepel friet affairs. Als je zin hebt in een patatje met alle toeters en bellen, haal ze zeker hier. Tip voor de goodybags eigenaren, lieve korting in je bag…

Liever italiaans? Dat kan ook! Happy Italy is een van de leukste Italiaanse restaurants van Almere. Hier vierden we ook Lucas zijn kinderfeestje met als tip, helemaal op de boven ste verdieping vind je een mini balorig waar je heerlijk kan spelen met die kleintjes!
Reserveren Happy italy


Kemphaan
Mocht je nou geen verdere kerstcadeaus willen shoppen maar wel in de omgeving wat leuks willen doen is landgoed de kemphaan echt heerlijk! Je kan ook het kabouterpad lopen waar je een rode neus en kaart kunt halen bij het informatie loket en vervolgens samen het bos door wandelt op zoek naar kabouters.

Mocht je iets verder willen en trek krijgen is daar ook nog het pannenkoeken huis Hans en grietje wat wel in Zeewolde ligt maar zeker de moeite waard is.
Website Kemphaan Almere


Naarden vesting 
Hier ben ik stiekem een beetje verliefd op… Altijd als ik hier kom voel ik me anders een soort van ontspanning. Het knusse gezellige heeft mijn hart gestolen. De markt op zaterdagochtend met de meest mooie bloemen kraam is een van mijn favorieten. Naarden vesting ligt ook niet ver van Almere. De turfloods is een leuke plek voor een lunch maar voor een heerlijke wandeling stelen zij iedere keer weer mijn hart. Word verliefd op de kleine straatjes en sta stil voor de makelaar die de poster van de huizen heeft uitgehangen die te koop staan… dromen is soms zo lekker!

Kasteel Groenenveld
Als je toch meer groen wil, is dit de plek. Ook hier is een kabouterpad maar ook zonder naar kabouters te zoeken wandelen wij hier graag. Haal een warme choco bij de afhaal en wandel het gebied door. Prachtige plek helemaal rond deze tijd.
Website kasteel Groenenveld

Notenkraam op de markt van Almere.
Kom je vroeg staat de markt nog op zaterdag ochtend! Met aanrader de notenkraam. Er staat altijd een lange rij maar laat je niet afschrikken. Een lange rij vertelt dat men het de moeite waard vind om te wachten ;)


Grote winkels
Mocht je grotere winkels zoeken heb je die uiteraard ook. Etos, Hema, Douglas, Media markt, HiFi Klubben, Coolblue, MAC, Starbucks en mocht je er een heel graag zoeken, bericht even er zit hier meer.


Blijven overnachten in almere? KEI leuk!
Van der Valk heeft een prachtige welles suite! En gratis parkeren, hou ik van ;) ook is er een zwembad die je kan bijboeken
Leonardo hotel zit middenin de stad, handig
Best Western boven Loetje ;) net nieuw en heeft hoge ramen met mooi uitzicht
Vesting hotel in Naarden vesting


Het word een prachtmaand en ik ontvang jullie met een heleboel liefde in onze pop-up store!
Adres: Schutterstraat 3, Almere

Vrijdag 10 december: 10:00-16:00
Zaterdag 11 december: 09:00-17:00
Zondag 12 december: 09:00-17:00
Ophalen pre orders. Natuurlijk kan je ook altijd zonder pre order binnenkomen! Hou enkel rekening met piektijden. We doen ons uiterste best iedereen met alle liefde te helpen. Wat we na 12 december doen, laten we snel weten.

Geniet van Almere, geniet van elkaar, ik zie jullie heel graag!

Liefs,

Lot

Vorig artikel Volgend artikel